Stichting Groenewegen Juristen & Mediators

Uw recht is onze zorg

" Uw recht is onze zorg " 

Soms komen er wel eens zaken van juridische aard op uw pad die u het ongemakkelijke gevoel bezorgen dat u begint te verdwalen. Voor het vinden van een uitweg schakelt u een deskundige gids in die u weer op het juiste spoor zet. Maar aan die hulp hangt vaak wel een prijskaartje.

Wij van Groenewegen Juristen & Mediators gaan echter direct voor u aan de slag, zodra u door de bomen het bos niet meer dreigt te zien.  

Wanneer u te maken heeft met een juridisch geschil, dan zult u op zoek moeten naar een advocaat. In die gevallen wordt u geconfronteerd met hoge kosten. Beschikt u over een te kleine beurs om die te voldoen, dan raakt u dieper in de problemen. Vaak wordt u dan door niemand gehoord. In die gevallen roept u onze hulp in.

Wij zijn van mening dat iedereen - zonder onderscheid des persoons - recht heeft op juridische bijstand en advies. Om die reden hebben wij destijds deze stichting in het leven geroepen. Velen gingen u voor en ontdekten weldra tot hun opluchting dat wij 'de weg en de spraak' kennen.

Neem dus vrijblijvend contact met ons op zodra u juridisch dreigt vast te lopen.  

 

Wij staan u graag met raad en daad bij, maar wacht niet tot het 5 voor 12 is.


 

VAKANTIE PERIODE ........... 8 JULI TOT EN MET 29 JULI.  

U KUNT UW VRAAG STELLEN MIDDELS ONS MAILADRES: GROENEWEGENJURISTEN@GMAIL.COM