Stichting Groenewegen Juristen & Mediators

Uw recht is onze zorg

" Uw recht is onze zorg " 

Soms komen er wel eens zaken van juridische aard op uw pad die u het ongemakkelijke gevoel bezorgen dat u begint te verdwalen. Voor het vinden van een uitweg schakelt u een deskundige gids in die u weer op het juiste spoor zet. Maar aan die hulp hangt vaak wel een prijskaartje.

Wij van Groenewegen Juristen & Mediators gaan echter direct voor u aan de slag, zodra u door de bomen het bos niet meer dreigt te zien.  

Wanneer u te maken heeft met een juridisch geschil, dan zult u op zoek moeten naar een advocaat. In die gevallen wordt u geconfronteerd met hoge kosten. Beschikt u over een te kleine beurs om die te voldoen, dan raakt u dieper in de problemen. Vaak wordt u dan door niemand gehoord. In die gevallen roept u onze hulp in.

Wij zijn van mening dat iedereen - zonder onderscheid des persoons - recht heeft op juridische bijstand en advies. Om die reden hebben wij destijds deze stichting in het leven geroepen. Velen gingen u voor en ontdekten weldra tot hun opluchting dat wij 'de weg en de spraak' kennen.

 

Neem dus vrijblijvend contact met ons op zodra u juridisch dreigt vast te lopen. 

      

DOOR HET CORONAVIRUS ZIJN WIJ NOODGEZAAKT OM HALVE DAGEN TE GAAN WERKEN. HET OPHALEN VAN PAKKETTEN VAN DPD,UPS EN DHL WORDT HIERDOOR ERNSTIG BELEMMERD, WAARVOOR HOPELIJK BEGRIP.

DOOR HET CORONAVIRUS HEBBEN OOK DE RECHTBANKEN DE DEUREN MOETEN SLUITEN. HIERMEE KOMT HET PROCESRECHT STIL TE LIGGEN, WAT VERTRAGING IN UW DOSSIER ZAL OPLEVEREN. UITERAARD, BLIJVEN WIJ DE DE VINGER AAN DE POLS HOUDEN IN UW DOSSIER.

MOCHT U VRAGEN HEBBEN DAN MIDDELS ONS EMAILADRES: GROENEWEGENJURISTEN@GMAIL.COM  

 

Wij staan u graag met raad en daad bij, maar wacht niet tot het 5 voor 12 is.